Mallar för e-post

Mallar för e-post

Här kan du skapa e-postmallar för att optimera din kommunikation med dina kontakter, spara tid och minska repetitivt skrivande.

För att skapa en ny e-postmall klickar du bara på knappen Lägg till. Ett fönster visas där du kan skapa din nya e-postmall:
Titel: Ange en titel för din e-postmall. Denna titel kommer endast att vara synlig för dig och kommer inte att ses av dina kontakter.
Text: Ange innehållet i din e-postmall här.
När du har fyllt i fälten klickar du på Spara. Den mall du har skapat visas nu i menyn E-postmallar. Du kan skapa så många mallar som du behöver. För att göra ändringar i en mall klickar du bara på den och gör de ändringar som behövs. Glöm inte att klicka på Spara efter att du har gjort dina ändringar.

Fönster för e-postmallar

Använda e-postmallar

Du kan använda dina e-postmallar när du delar ett galleri eller projekt med dina kontakter. I avsnittet Dela inställningar, efter att du valt alternativet Dela med kontakter och valt de kontakter du vill dela med, kommer ett fönster att visas där du kan välja din mall.

Välja e-postmall

Här hittar du en ruta med namnet E-postmallar. Om du klickar på den visas en lista över tillgängliga e-postmallar som du kan välja mellan. När du har valt en mall kommer innehållet automatiskt att fyllas i rutan Meddelande. Du kan sedan redigera det efter behov. Glöm inte att klicka på Skicka meddelande för att skicka meddelandet till de valda kontakterna.