Läge för förhandsgranskning

Läge för förhandsgranskning

Att granska ditt projekt innan du slutför det är viktigt för att säkerställa att det är felfritt och uppfyller dina förväntningar. För en omfattande granskning av ditt projekt rekommenderar vi att du klickar på knappen Förhandsgranska i toppmenyn för en optimal slutkontroll.
I förhandsgranskningsläget visas din fotoprodukt som en helskärm. Denna överskådliga vy ger en fullständig förståelse för resultatet av din fotoprodukt. Helskärmsvisningen eliminerar stavningskontrollens understrykningar och utfallande linjer, så att du kan fokusera på innehållet. Du kan också zooma in och ut genom att klicka på förstoringsglaset i det nedre högra hörnet eller välja ett värde i rutan. Som standard är vyn inställd på Auto, vilket anpassar produkten till din skärmstorlek. Du kan dock zooma in för att granska detaljer i större storlek.

Förhandsgranskningsläge

För flersidiga produkter kan du enkelt navigera genom sidorna genom att klicka på pilen på varje sida av fotoprodukten eller genom att klicka på sidorna i menyn längst ner.
När du är redo att återgå till designern klickar du på knappen Tillbaka till design i det nedre vänstra hörnet.