E-postinställningar

E-postinställningar

Det är möjligt att anpassa ämnesraden och informationen i de e-postmeddelanden som skickas via Photo Portal för mer personlig kommunikation. Dessa inställningar finns i försäljningspanelen.

E-postinställningar

Grundinställningar

Du kan konfigurera grundläggande e-postinformation på följande sätt:

Avsändarens namn: Ange det namn som du vill att mottagarna ska se.
E-postsvar till: Ange den e-postadress som svaret ska skickas till.
E-postsignatur: Ange den signatur som ska visas på alla dina e-postmeddelanden.

Din logotyp för e-post

Du kan göra dina e-postmeddelanden mer personliga genom att lägga till din logotyp. Logotypen ska laddas upp som en JPEG-fil. Observera att den högsta tillåtna höjden är 75 pixlar. Om den uppladdade bilden överskrider denna höjd kommer den automatiskt att skalas ner. Du kan ladda ner en exempelfil genom att klicka på knappen Ladda ner provfiler.

För att ladda upp din logotyp klickar du på knappen Ladda upp bild. När bilden har laddats upp visas en Redigera bild -knapp, så att du kan göra justeringar i bilden om det behövs.

När du har anpassat dina e-postinställningar, kom ihåg att klicka på Spara för att spara dina ändringar. Vi rekommenderar att du skickar ett testmejl genom att klicka på knappen Skicka ett testmeddelande via e-post. På så sätt kan du få ett testmejl i din inkorg och se till att allt ser ut som förväntat.