Urval av produkter

Urval av produkter

Saal Digital erbjuder ett brett sortiment av produkter för utskrift av dina bilder. Varje produktkategori erbjuder unika anpassningsverktyg som är skräddarsydda för dess egenskaper. För att komma till produktutbudet i Online Designer klickar du bara på knappen Produkter i den vänstra kolumnen. I menyn för produktval visas de viktigaste produktkategorierna, t.ex. tryck, fotoböcker, väggkonst, kort och mycket mer.

Fönster för produktval

Inom varje produktkategori hittar du olika underkategorier. Om du till exempel väljer fotoböcker visas alternativ som inbunden fotobok, professionell fotobok och portfolioalbum. När du väljer en produktkategori visas namnet på den valda produkten högst upp och fungerar som en navigator. Du kan enkelt återgå till menyn för val av kategori genom att klicka på något av kategorinamnen.

Valfönster för fotoböcker med hård pärm

För att snabbt hitta en specifik produkt kan du använda sökrutan längst upp till höger. Genom att skriva in relevanta sökord såsom Metalltryck, kommer alla tillgängliga Metalltryck produkter att visas för dig att välja mellan.

Sökresultat för Metal Print

Om du klickar på en produkt kommer du till dess konfigurationsalternativ. Om du t.ex. väljer en fotobok kan du välja omslagsmaterial, uppslagets yta och även om du vill inkludera en presentförpackning. Om du klickar på Design öppnas online-designern med din valda produkt och konfiguration redo att designas.

Konfigurator för 30 x 30 Professional Line fotoböcker

Om du är inloggad visas det senaste projektet du arbetade med i den övre delen. Om du klickar på de tre punkterna kan du lägga till, redigera eller ta bort projektet. Om du klickar på den kommer du till menyn Projekt.

Senast öppnade projekt