Cliparts

Cliparts

Ett omfattande urval av cliparts finns tillgängliga för användning i din design. Du kan se dessa genom att klicka på knappen Cliparts i menyn till höger. Du kan förfina din sökning genom att välja en kategori i rutan Kategori eller genom att ange ett specifikt nyckelord i rutan Sök.

Clipartsmeny i högerkolumnen

Du kan markera dina favoritcliparts genom att klicka på hjärtikonen längst ned på varje clipart. Hjärtsymbolen blir grå och dina favoritcliparts visas högst upp i clipartmenyn för snabb och enkel åtkomst. Om du vill ta bort en clipart från dina favoriter klickar du på hjärtikonen igen för att avmarkera den.

Favorit cliparts markerade med hjärtikonen

Om du vill lägga till clipart i fotoprodukten väljer du clipart genom att hålla ned musknappen och dra det till fotoprodukten. Clipartet placeras ovanpå produkten med standardinställningarna. Du kan behöva justera dess storlek och position för att passa din design. När en clipart har valts visas en meny ovanför den med alternativ för att vända den horisontellt, vertikalt och radera den.

Clipart vald med verktyg i övre och högra kolumnen

Precis som med de andra objekten visas knapparna med clipartverktygen till höger när en clipart är markerad. Clipart-färgerna kan ändras genom att använda filter. Mer information finns i artikeln Tillämpa filter. Kom ihåg att menyn Position innehåller verktygen för justering, lager och opacitet.

 

Din språkinställning stämmer inte överens med språket på denna webbplats. Vänligen välj:

Din språkinställning stämmer inte överens med språket på denna webbplats. Vänligen välj: