Fotokalendrar för skrivbordet

En unik kalender för ditt skrivbord

Skrivbordskalendrar

Skrivbordskalendrar

Våra fotokalendrar för skrivbordet har en högkvalitativ trådbindning och en stabil kartongbotten, vilket gör dem till en underbar dekoration på ett bord, en byrå eller en hylla. Om du vill hålla dina uppgifter organiserade och alltid ha din kalender nära till hands är skrivbordskalendern perfekt. Ta en titt när du behöver genom att placera den på till exempel ditt skrivbord eller nattduksbord. Det är inte bara en användbar accessoar utan också ett bra sätt att återuppleva ett nytt minne varje månad.

Kalendrar i perfekt format för ditt skrivbord

Ytor för skrivbordskalendrar

Ytor för skrivbordskalendrar

Välj från vårt urval av premiumpapper med högkvalitativa färgutskrifter. De tryckta kalendrarna är bekväma att skriva på med en bläckpenna eller blyertspenna eftersom de är mycket lättlästa, med matt och strukturerad yta.

Inspireras av vår kollektion!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03

Välj från ett stort utbud av designer till din kalender

Välj från ett stort utbud av designer till din kalender

Skapa en helt personlig kalender

Använd dina favoritfärger

Använd dina favoritfärger

Du kan anpassa din skrivbordskalender maximalt genom att välja den färg du tycker bäst om för arbetsdagar, helgdagar, söndagar och viktiga datum. Du kan också anpassa bakgrundsfärgen och dess genomskinlighetsgrad.

Lägg till helgdagar och dina egna viktiga datum

Lägg till helgdagar och dina egna viktiga datum

Du hittar en förinställd lista över helgdagar för det valda landet och regionen i menyn ”Helgdagar”. Dessutom kan du fritt utöka eller ändra listan genom att ta bort eller lägga till egna datum, t.ex. födelsedagar, årsdagar eller händelser som är viktiga för dig.

Välj storlek på ditt kalenderdiagram

Välj storlek på ditt kalenderdiagram

Beroende på om du vill ha mer utrymme för dina foton eller om du föredrar mer plats för att visa månadens dagar kan du ändra storleken på kalenderdiagrammet efter önskemål.

Dela din kalender

Dela din kalender

Du kan dela ditt projekt med vem du vill genom några få klick. Dela med familj eller vänner, så att de kan se din kalender, kommentera den eller göra egna beställningar. Om den ingår i den professionella verksamhet kan du använda den för att sälja direkt till kunder.

Varför ska du köpa från Saal Digital?

Vi är ett professionellt fotolabb med ett brinnande intresse för fotografi. Vi strävar alltid efter att vidareutveckla våra produkter för att kunna nå högre standarder och ge våra kunder vad de önskar. Som en modern tjänsteleverantör online, specialiserar vi oss på högkvalitativa fotoprodukter, inklusive väggkalendrar med foton, skrivbordskalendrar och familjekalendrar.

Ingen tillverkarens logotyp

Ingen tillverkarens logotyp

Ingen av våra produkter innehåller vår logotyp. Du får en helt neutral produkt.

Snabb leverans

Snabb leverans

Du får ditt foto på nolltid. Med produktion på bara några få arbetsdagar blir väntan kort.

Vi garanterar att du blir nöjd

Vi garanterar att du blir nöjd

Att beställa med Saal Digital är stressfritt. Det beror på att din belåtenhet är en viktig del av vår filosofi.

Beställ utan risk

Beställ utan risk

Vi erbjuder dig olika, säkra betalningsmetoder för dina beställningar. Du kan välja att betala med autogiro, kort eller PayPal.

Professionell kvalitet

Professionell kvalitet

Vi tror på att producera högkvalitativa fotoprodukter för att alltid erbjuda dig det bästa. Hos oss är dina bilder väl omhändertagna!

Designa nu
Designa nu