Skrivbordskalendern från Saal Digital

En unik kalender - gjord för ditt skrivbord

Photos
Bilderna är skarpa i fotokalendern, detaljerna motsvarar originalet Saal Digital vinnare i jämförelsetest för fotokalendrar Fotokalender: perfekt resultat Utskriftskvalitet och färgåtergivning: utmärkt

Individuell kalender för ditt skrivbord

Anpassa din skrivbordskalender. Välj mellan olika format, ytor och kalenderdesigner.

Kalendern är idealisk som en fantastisk skärm för skrivbordet, byrån eller vardagsrumshyllan. Du har möjlighet med de 13 sidorna ditt favoritmotiv varje månad att ha familjen eller sista semester i sikte. Skrivbordskalendern innehåller en kalendersida för varje månad plus en individuellt utformad omslag. Stativet garanteras av ett kartongstativ.

Olika designmöjligheter

Förutom den flexibla startmånaden och året kan du fritt justera färgerna på bakgrunden och helgdagarna. Det finns tre kalenderdesigner tillgängliga. Du kan välja mellan den rundade, enkla och böjda designen. 

Alla bordskalendrar har en högkvalitativ spiralbindning, som är mycket elegant och stabil.

Skrivbordskalender enkel kalender

Simpel och elegant

Ditt foto är i fokus i denna kalendern medan kalendertabellen är ett komplement till den övergripande designen. Kalendertabellen täcker hela bredden, vilket gör den vanliga designen mer elegant.

Din fotokalender är helt unik: Justera färgerna på helgdagarna, söndagar och bakgrunden.

Rundad kalenderdesign

I denna designen visas kalendertabellen i en ruta med två rundade hörn. Dagarna i varje månad är tydligt ordnade i rad. Helgerna och kalenderveckan är valfria och kan justeras fritt.

Utnyttja fördelarna med de olika funktionerna i mjukvaran för att ytterligare individualisera din kalender. Färgen och opaciteten på bakgrunden kan enkelt ändras. Du kan göra det transparent så att ditt foto lyser igenom, eller så kan du öka opaciteten eller täcka fotot. 

Tischkalender abgerundetes Kalendarium
Tischkalender geschwungenes Kalendarium

Bågformig och modern design

Ge din kalender ett modernt utseende genom att använda den bågformiga designen. Kalendern sticker ut med den speciella bågformiga ramen.

Vi ger också möjlighet att justera färgerna och opaciteten i kalendertabellen. Ramar och clipart är också tillgängliga för dig för att dekorera dina foton.

Den Tischkalender ist auch ohne vorgegebenes Kalendarium auszuwählen.

Definiera din egen färg

Den första månaden på kalendern är helt upp till dig. Du kan fritt justera färgerna på texter, bakgrunder, helgdagar och söndagar såväl som deras opacitet.

 Du kan även arbeta med dina egna PNG-filer (även de med opacitet).

Fotokalender

Justera storleken på kalendern

Du kan justera storleken på fotokalendern efter dina behov.

Beroende på kalendermodellen kan du justera datumtabellens storlek med procenttal. Minska storleken på datumtabellen så att din bild är i fokus. Om du föredrar, öka dess storlek för att sätta schemat och viktiga dagar i förgrunden. Förutom en variabel startmånad och början kan du anpassa färgen på kalenderns text och bakgrundsfärg, såväl som helgdagar och söndagar.

Helgdagar och personliga möten

Helgdagar i Kalender

 I menyn Helgdagar kan du lägga till en fördefinierad lista på helgdagar beroende på ditt land. Listan är tillgänglig för många europeiska länder och regioner.

Denna lista över allmänna helgdagar kan enkelt anpassas och till och med utökas på begäran.  Helgdagar kan enkelt tas bort och dina egna helgdagar, födelsedagar eller viktiga datum kan läggas till.

Beställ nu
Beställ nu