Fotokalendrar från Saal Digital

Tolv sidor för speciella stunder

Väggkalendrar

Väggkalendrar

Det finns inget som slår våra fotokalendrar när det gäller att ge ett personligt uttryck åt vilket rum som helst och samtidigt hålla dig organiserad. Våra väggkalendrar är tillverkade av extremt hållbara och stabila material och har en klassisk trådbindning, även känd som wire-o eller double-o, och en stabil hängare som fästs på tråden så att kalendern enkelt kan hängas upp på väggen. Dessutom kan sidorna vändas lätt så att du kan se varje månad tydligt. De viks inte när de vänds, så inga skador uppstår.

Skrivbordskalendrar

Skrivbordskalendrar

Våra fotokalendrar för skrivbordet har en högkvalitativ trådbindning och en stabil kartongbotten, vilket gör dem till en underbar dekoration på ett bord, en byrå eller en hylla. Om du vill hålla dina uppgifter organiserade och alltid ha din kalender nära till hands är skrivbordskalendern perfekt. Ta en titt när du behöver genom att placera den på till exempel ditt skrivbord eller nattduksbord. Det är inte bara en användbar accessoar utan också ett bra sätt att återuppleva ett nytt minne varje månad.

Familjekalendrar

Familjekalendrar

Samma fördelar som våra andra kalendrar, men med en extra funktion: att bli ett kraftfullt organisationsverktyg för familjer. Med vår fotokalender för familjen kan du hålla ordning på dina nära och käras veckoschema i en kolumn för varje familjemedlem där du kan lägga till händelser. Allt detta medan ni tittar på era bästa stunder tillsammans.

Inspireras av vår kollektion!

Hitta den perfekta finishen för dig

photoproduct

Fotografiska kalendrar

Se dina bilder på Crystal Archive DP II fotopapper från Fujifilm, tillgängligt i blankt, matt och silkesfinish. Det här fotopapperet sticker ut genom sin hållbarhet och fantastiska färgåtergivning.

Tryckta kalendrar

Tryckta kalendrar

Digitaltryck gör det lättare för dig att skriva på din kalender då papperet tar upp bläcket utan problem. Välj det du tycker bäst om, från matta ytor till grövre finishar för en naturligare känsla.

Varför ska du köpa från Saal Digital?

Vi är ett professionellt fotolabb med ett brinnande intresse för fotografi. Vi strävar alltid efter att vidareutveckla våra produkter för att kunna nå högre standarder och ge våra kunder vad de önskar. Som en modern tjänsteleverantör online, specialiserar vi oss på högkvalitativa fotoprodukter, inklusive väggkalendrar med foton, skrivbordskalendrar och familjekalendrar.

Ingen tillverkarens logotyp

Ingen tillverkarens logotyp

Ingen av våra produkter innehåller vår logotyp. Du får en helt neutral produkt.

Snabb leverans

Snabb leverans

Du får ditt foto på nolltid. Med produktion på bara några få arbetsdagar blir väntan kort.

Vi garanterar att du blir nöjd

Vi garanterar att du blir nöjd

Att beställa med Saal Digital är stressfritt. Det beror på att din belåtenhet är en viktig del av vår filosofi.

Beställ utan risk

Beställ utan risk

Vi erbjuder dig olika, säkra betalningsmetoder för dina beställningar. Du kan välja att betala med autogiro, kort eller PayPal.

Professionell kvalitet

Professionell kvalitet

Vi tror på att producera högkvalitativa fotoprodukter för att alltid erbjuda dig det bästa. Hos oss är dina bilder väl omhändertagna!

Designa nu
Designa nu