Fotokalendrar från Saal Digital

Tolv sidor för speciella stunder

Bilderna är skarpa i fotokalendern, detaljerna motsvarar originalet Saal Digital vinnare i jämförelsetest för fotokalendrar Fotokalender: perfekt resultat Utskriftskvalitet och färgåtergivning: utmärkt

Fotografisk månadskalender

Den matta ytan på Fuji Crystal Archive DP II fotopapper (234 g/m²) ger utskrifterna ett naturligt och elegant utseende..

 • Högkvalitativ fotoexponering på riktigt fotopapper från Fujifilm
  Fint strukturerad, elegant yta 
  Relativt okänsligt för fingeravtryck

Tryckt kalender

Den tryckta fotokalendern imponerar med sin naturliga känsla och intensiva vithet. Kombinerat med högkvalitativt tryck, papper och utskrift garanterar lysande färger i verklighetstrogna fotokvalitet. Texter med hög kontrast avrundar den helhetsbilden av premiumkalendern. 

 • Förstklassigt papper med hög kvalitet
 • Olika format
 • Fotokalendrarna är skrivbara

Art Print kalender

Den ädla Art Print kalendern erbjuder en imponerande presentation av dina motiv! Den fina ytstrukturen på 250 g/m² Art Print-papper ger ditt motiv ett utsökt utseende. Tack vare en högkvalitativ utskrift uppnås lysande färger i beprövad avancerad fotokvalitet.

 • Tryckt på 250 g/m² Art Print papper
 • Högkvalitativt tryck
 • Art Print med en fin ytstruktur
 • Matt yta
Fotokalendern är tillgänglig i olika format. Beroende på variant från 20 x 20 cm till 50 x 75 cm.

Skapa en unik kalender

Lär känna de många olika möjligheterna i mjukvaran för att designa din månadskalender enligt dina önskemål. Välj också en lämplig yta, ett format och en anpassningsbar kalender du själv väljer.

 Upptäck olika möjliga kombinationer för en unik kalender. Den är även bra  som presentidé.

Fotokalender med rundade kanter

I denna design är kalendertabellen rektangulär i form med två rundade kanter. Du kan designa såväl bakgrundsfärgerna som texten.

Kalender rundade kanter

Fotokalender med bågformigt kalendarium

Kalendariet i denna fotokalender står ut mot bakgrunden med en böjd ram. Med de clipart, bakgrunder och ramar som erbjuds  garanteras du att göra din kalender till ett absolut blickfång!

Kalender bågformig

Fotokalender med klassiskt kalendarium 

Denna fotokalender skiljer sig från alla med sin unika design, eftersom varje dag i kalendern visas i en separat ruta, som du också kan ändra färg på och anpassa till dina motiv.

Klassiskt kalendarium

Fotokalender med enkelt kalendarium

Skapa en fotokalender med den enkla kalendern. Ditt motiv sträcker sig över hela bredden och, trots den enkla designen, skiljer den sig tydligt från resten av kalendrarna. Gör din fotokalender unik: text- och bakgrundsfärger kan anpassas

Enkelt kalendarium

Fotokalender med delat kalendarium

Med den här fotokalendern lägger du dina motiv ännu mer i förgrunden. Centrerad, nästan full bredd, gör ditt motiv till en riktig blickfång månad efter månad. Kalenderdagarna presenteras elegant på höger och vänster sida av ditt motiv.

Delat kalendarium

Fotokalender med cirkulärt kalendarium

Skapa en fotokalender med cirkulärt kalendarium. Ditt motiv visas i en cirkel och drar åt sig allas uppmärksamhet. Extraordinärt och genialt samtidigt som kalenderdagarna omger  ditt motiv. Tack vare den slående designen är denna fotokalender tydlig.

Cirkulärt kalendarium

Definiera din egen färg

Den första månaden på kalendern är helt upp till dig. Du kan fritt justera färgerna på texter, bakgrunder, helgdagar och söndagar såväl som deras opacitet.

 Du kan även arbeta med dina egna PNG-filer (även de med opacitet).

Fotokalender

Justera storleken på kalendern

Du kan justera storleken på fotokalendern efter dina behov.

Beroende på kalendermodellen kan du justera datumtabellens storlek med procenttal. Minska storleken på datumtabellen så att din bild är i fokus. Om du föredrar, öka dess storlek för att sätta schemat och viktiga dagar i förgrunden. Förutom en variabel startmånad och början kan du anpassa färgen på kalenderns text och bakgrundsfärg, såväl som helgdagar och söndagar.

Helgdagar och personliga möten

Helgdagar i Kalender

 I menyn Helgdagar kan du lägga till en fördefinierad lista på helgdagar beroende på ditt land. Listan är tillgänglig för många europeiska länder och regioner.

Denna lista över allmänna helgdagar kan enkelt anpassas och till och med utökas på begäran.  Helgdagar kan enkelt tas bort och dina egna helgdagar, födelsedagar eller viktiga datum kan läggas till.

Fotokalendern har en stabil spiralbindning.

Fotokalender - bindning och väggfäste

Månadskalendern har en klassisk spiralbindning. En stabil krok är också fäst på bindningen så att den lätt kan hängas på väggen.

Fördelarna med spiralbindningen:

 • Sidorna kan enkelt vändas så att du får en tydlig bild av varje månad.
 • Sidorna kommer inte att vikas medan de vänds så att ingen skada orsakas.
 • Materialet är extremt hållbart och stabilt.
Beställ nu
Beställ nu