Fotohäften från Saal Digital

Upplev dina bilder i hög kvalitet

Saal Digitals fotohäfte
fotoMagazin: Overall rating very good Saal Digital imponerar med en utmärkt bearbetat fotocanvas och skarp tryckning med hög kontrast. Vinnare av CHIP PHOTO-VIDEO 12/2018-testet Vinnare av CHIP PHOTO-VIDEO 12/2018-testet Trusted: En fotobok med nästan oslagbar kvalitet. fotoMagazin: Vinnare i test för exponering Testresultat: mycket bra All bra och snabb frakt Saal övertygar med sin exemplariska kvalitet De framkallade bilderna visade till och med de minsta detaljerna med överlägsen tydlighet och övertygade med deras färgåtergivning Saal Digital vinner extra poäng genom för de utmärkta kontrasterna och noggranna efterbehandlingen. Kvaliteten på fotoböckerna är den bästa vi någonsin har sett.

Fotohäftet - lika unikt som dina bilder

Sidorna på fotohäftet och det transparenta omslaget är anslutna med en högkvalitativ spiralbindning. Denna spiralbindning möjliggör enkla sidvändningar och en platt design. Om du vill kan du även vända sidorna helt för att bara visa en bild i taget.

Värdet på insidan

Tack vare det högkvalitativa 6-färgstrycket är motiven knivskarpa. Du har valet mellan matt premiumpapper och art print-papper.  Fotoboken finns i många olika format och utan logotyp och streckkod.

Hochformat

21 x 30 (A4)
21 x 30 (A4)
ab 18,95 €

Quadratisch

Querformat

30 x 21 (A4)
30 x 21 (A4)
ab 18,95 €
42 x 30 (A3)
42 x 30 (A3)
ab 37,95 €

Fotohäftets papperstyper

Matt premiumpapper

Matt premiumpapper 

Med matt premiumpapper kan du perfekt ta fram de kontrasterande färgerna i ditt fotohäfte. Kombinationen av vår utskriftsprocess och matt premiumpapper garanterar ett lysande resultat i verklighetstrogen kvalitet.

  • Förstklassigt matt papper 
  • Ljusa färger
  • Fascinerande djupeffekt
Art print

Art Print

En imponerande presentation av dina bilder tillhandahålls fotohäftet med art print-papperet. Art Prints fina ytstruktur ger dina bilder ett elegant utseende. Tack vare vår utskriftsprocess uppnås lysande färger i beprövad hög kvalitet.   

  • Elegant utseende
  • Fin ytstruktur
  • Lysande färger
Beställ nu
Beställ nu