Layflat fotoböcker

Vad är Layflat-bindning?

Layflat är en typ av bindning med en öppning på 180º, vilket gör att fotoboken kan ligga platt på bordet. Tack vare denna bindning blir fotoboken mycket trevligare att titta på, utan oönskade veck mellan de två sidorna. Med andra bindningstekniker förloras synligheten i mitten.

Vad är Layflat-bindning?
Så här ser vanlig bindning ut

Så här ser vanlig bindning ut

Konventionell bindning skapar veck i mitten av fotobokssidorna, vilket leder till att synligheten försämras. Detta innebär att du inte kan se hela bilden korrekt, och det innebär också att du måste vara mer uppmärksam på var du placerar dina foton när du designar. Med en fotobok som har Layflat-bindning har du inte längre detta problem.

Layflat-bindning - hög flexibilitet i layouten

Layflat-bindning - hög flexibilitet i layouten

Layflat-bindningen ger dig möjlighet att placera bilder mellan två sidor utan att de blir mindre synliga. Det innebär att du har stor flexibilitet när du utformar din fotobok och kan placera dina bilder mer fritt. Du kommer inte att förlora några detaljer.

En panoramavy av dina bilder

Du kan också utnyttja Layflat-bindningen för att placera bilder över två hela sidor och skapa en imponerande panoramavy. Därför är den här robusta bindningen, från vilken sidorna inte faller ut, också idealisk för panoramabilder eller bilder med ett stort antal personer.

En panoramavy av dina bilder
Anpassningsbara omslag på insidan

Anpassningsbara omslag på insidan

Tack vare Layflat-bindningen kan du också börja med din fotoboksdesign direkt på den första sidan till vänster, så att du får ut det mesta av det tillgängliga utrymmet. Du kan till exempel lägga till färger, texturer, bilder och text. Detta gäller även för den sista sidan till höger (bakom det bakre omslaget).

Alla våra fotoböcker är Layflat

Alla våra fotoböcker är Layflat

Välj bland vårt breda utbud av fotoböcker: hårda pärmar, mjuka pärmar eller Professional Line; välj det format och den storlek som du gillar bäst och välj bland vårt utbud av fotopapper den finish som passar bäst för dina foton. Oavsett hur du konfigurerar din fotobok kommer alla att ha Layflat-bindning.

Designa nu