Fotohäften från Saal Digital

Upplev dina bilder i hög kvalitet

Vinnare av CHIP PHOTO-VIDEO 12/2021-testet fotoMagazin: Overall rating very good Saal Digital imponerar med en utmärkt bearbetat fotocanvas och skarp tryckning med hög kontrast. Vinnare av CHIP PHOTO-VIDEO 12/2018-testet Testresultat: mycket bra All bra och snabb frakt Saal övertygar med sin exemplariska kvalitet De framkallade bilderna visade till och med de minsta detaljerna med överlägsen tydlighet och övertygade med deras färgåtergivning Saal Digital vinner extra poäng genom för de utmärkta kontrasterna och noggranna efterbehandlingen. Kvaliteten på fotoböckerna är den bästa vi någonsin har sett.
Unik precis som dina bilder

Unik precis som dina bilder

Sidorna i det här fotohäftet och dess transparenta skyddsomslag binds ihop med en högkvalitativ spiralbindning. Denna spiralbindning gör det enkelt att bläddra i häftet och ger en Layflat-design. Om du vill kan du också vika undan sidorna helt för att endast visa en bild i taget.

photoproduct

Pappersytor

Välj mellan matt premiumpapper och art print-papper. Dina bilder blir knivskarpa tack vare vårt högkvalitativa tryck i 6 färger. Fotohäftet är tillgängligt i flera format och har ingen logotyp eller streckkod.

Format på fotohäftena

Inspireras av vår kollektion!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03
Designa nu
Designa nu