Skapa din första Väggdekor
Skapa din första Väggdekor
Skapa din första Väggdekor
Skapa din första Väggdekor

Skapa din första Väggdekor

180 kr Upptäcktskupong*: WB624-EXW

*180 kr Upptäcktskupong för Väggdekorer. Kampanj giltig till 2021-10-31. Lägsta ordervärde 359 kr. Fraktkostnader är undantagna. Kan inte kombineras med andra kampanjer eller kuponger. Inlösenbar en gång per hushåll.

Beställ nu
fotoMagazin: Overall rating very good Saal Digital imponerar med en utmärkt bearbetat fotocanvas och skarp tryckning med hög kontrast. Vinnare av CHIP PHOTO-VIDEO 12/2018-testet Vinnare av CHIP PHOTO-VIDEO 12/2018-testet Trusted: En fotobok med nästan oslagbar kvalitet. fotoMagazin: Vinnare i test för exponering Testresultat: mycket bra All bra och snabb frakt Saal övertygar med sin exemplariska kvalitet De framkallade bilderna visade till och med de minsta detaljerna med överlägsen tydlighet och övertygade med deras färgåtergivning Saal Digital vinner extra poäng genom för de utmärkta kontrasterna och noggranna efterbehandlingen. Kvaliteten på fotoböckerna är den bästa vi någonsin har sett.

Väggdekorer - ditt foto som ett designobjekt!

Alla höjdpunkter i överblick

 • 180 kr Upptäcktskupong
 • Olika ytor
 • Anpassade dimensioner
 • UV-resistenta färger
 • ICC-profiler för nedladdning
 • 100% tillfredsställelsesgaranti - inga risker

Upptäcktskupongen

Gå på en upptäcktsresa

 • Upplev livliga färger och material av hög kvalitet
 • Njut av individuella dimensioner av din väggdekor
 • Se fram emot de många olika ytalternativen 
 • Kupongen kan lösas in en gång per hushåll,  även om du redan har beställt en väggdekor eller annan produkt från Saal Digital
 • Observera att kupongen inte kan kombineras med andra kampanjer

Hur använder jag väggdekorkupongen?

Skapa din väggdekor steg för steg

Ladda ned vår kostnadslösa Saal Design  Mjukvara och skapa din väggdekor enligt dina önskemål.

Välj en av våra många ytor för att ge din väggdekor en speciell karaktär. Tack vare de individuella formaten för nästan alla material kommer din väggdekor att anpassas perfekt till ditt fotoprojekt vad gäller längd och bredd. Med de olika typerna av upphängning tillgängliga kommer du att kunna hänga din väggdekor enkelt.

När du har angett dina orderdata visas ett inmatningsfält för din kupongkod i nästa steg. Presentera kupongen i utrymmet och tryck på lös in. Kupongvärdet dras av från det totala beloppet.

Väggdekor på väggen

Den kostnadsfria Saal Design Mjukvaran

Saal Designs Mjukvara

Upptäck de olika designalternativen i vår kostnadsfria Saal Design-mjukvara. Anpassa din fotoprodukt med bara några klick för att passa din smak. Du kan också använda olika effekter och filter för en imponerande presentation av dina bilder.

Nedladdning och Installation

Saal Design-mjukvara kan  laddas ned här kostnadsfritt. Nedladdningen startar omedelbart. Det öppnar en ny sida med en detaljerad handledning för nedladdning och installation. När du har slutfört nedladdningen, följ instruktionerna i din webbläsare och installera mjukvaran. Du måste introducera din kupongkod i mjukvaran i slutet av beställningsprocessen.

De olika ytorna på väggdekorer

Väggdekorytor

Våra aluminiumtavlor i jämförelse

För att dina fotografier ska sticka ut är det viktigt att välja rätt material. I den här videon visar vi de väsentliga skillnaderna mellan våra aluminiumtavlor och borstade aluminiumtavlor.

Dina fördelar med Saal Digital

Kvalitet och leveranstider enligt hög efterfrågan

Vi har ett prioriterat mål: att erbjuda en utmärkt service med bästa kvalitet. Saal Digital kännetecknar snabb produktion, korta leveranstider och en optimal kvalitetsnivå. Ett bra exempel på detta är de många positiva utvärderingarna i specialiserade tidskrifter såväl som våra kunders åsikter. Om ungefär 1 eller 2 arbetsdagar är dina produkter redo att levereras. Du kan när som helst kontrollera våra aktuella leveranstider i realtid online.

Betalnings- och fraktmetoder

Betalning sker bekvämt med faktura eller direktdebitering, frakt via tysk post, DHL Standard eller DHL Express. Saal Digital levererar till Belgien, Tyskland, Frankrike, Spanien, Italien, Luxemburg, Nederländerna, Österrike, Sverige och Schweiz.

Vårt löfte till dig

Din belåtenhet med våra fotoprodukter och vår service är den centrala komponenten i vår företagsfilosofi.

Vi garanterar dig därför:

 • högkvalitativa fotoprodukter i lysande kvalitet
 • vanligtvis redo för leverans inom 1-2 arbetsdagar
 • betala med faktura, direktdebitering eller PayPal
 • direkt från tillverkaren Saal Digital

Om du inte är nöjd med våra fotoprodukter, hjälper våra medarbetare dig omedelbart och hittar en tillfredsställande och snabb lösning tillsammans med dig, vare sig det är via telefon, e-post eller livechatt.

Beställ nu
Beställ nu