Skapa din första Väggdekor

180 kr Upptäcktskupong*: WB624-EXW

Photos
*180 kr välkomstkupong för väggdekorer. Kampanj giltig till 2022-10-31. Lägsta ordervärde 359 kr. Fraktkostnader ingår ej. Kan inte kombineras med andra kampanjer eller kuponger. Inlösbar endast en gång per hushåll.
Vinnare av CHIP PHOTO-VIDEO 12/2021-testet fotoMagazin: Overall rating very good Saal Digital imponerar med en utmärkt bearbetat fotocanvas och skarp tryckning med hög kontrast. Vinnare av CHIP PHOTO-VIDEO 12/2018-testet Testresultat: mycket bra All bra och snabb frakt Saal övertygar med sin exemplariska kvalitet De framkallade bilderna visade till och med de minsta detaljerna med överlägsen tydlighet och övertygade med deras färgåtergivning Saal Digital vinner extra poäng genom för de utmärkta kontrasterna och noggranna efterbehandlingen. Kvaliteten på fotoböckerna är den bästa vi någonsin har sett.

Väggdekorer - ditt foto som ett designobjekt!

Alla höjdpunkter i överblick

 • 180 kr Upptäcktskupong
 • Olika ytor
 • Anpassade dimensioner
 • UV-resistenta färger
 • ICC-profiler för nedladdning
 • 100% tillfredsställelsesgaranti - inga risker

Upptäcktskupongen

Gå på en upptäcktsresa

 • Upplev livliga färger och material av hög kvalitet
 • Njut av individuella dimensioner av din väggdekor
 • Se fram emot de många olika ytalternativen
 • Kupongen kan lösas in en gång per hushåll,  även om du redan har beställt en väggdekor eller annan produkt från Saal Digital
 • Observera att kupongen inte kan kombineras med andra kampanjer

Hur använder jag väggdekorkupongen?

Skapa din väggdekor steg för steg

Ladda ned vår kostnadslösa Saal Design  Mjukvara och skapa din väggdekor enligt dina önskemål.

Välj en av våra många ytor för att ge din väggdekor en speciell karaktär. Tack vare de individuella formaten för nästan alla material kommer din väggdekor att anpassas perfekt till ditt fotoprojekt vad gäller längd och bredd. Med de olika typerna av upphängning tillgängliga kommer du att kunna hänga din väggdekor enkelt.

När du har angett dina orderdata visas ett inmatningsfält för din kupongkod i nästa steg. Presentera kupongen i utrymmet och tryck på lös in. Kupongvärdet dras av från det totala beloppet.

Acrylic

Den kostnadsfria Saal Design Mjukvaran

Saal Designs Mjukvara

Upptäck de olika designalternativen i vår kostnadsfria Saal Design-mjukvara. Anpassa din fotoprodukt med bara några klick för att passa din smak. Du kan också använda olika effekter och filter för en imponerande presentation av dina bilder.

Nedladdning och Installation

Saal Design-mjukvara kan  laddas ned här kostnadsfritt. Nedladdningen startar omedelbart. Det öppnar en ny sida med en detaljerad handledning för nedladdning och installation. När du har slutfört nedladdningen, följ instruktionerna i din webbläsare och installera mjukvaran. Du måste introducera din kupongkod i mjukvaran i slutet av beställningsprocessen.

Aluminiumtavla och borstad aluminiumtavla i jämförelse

För att sätta dina bilder i bästa möjliga fokus är valet av lämplig väggdekor-yta avgörande. De olika ytorna ger det speciella utseendet och ger din bild önskad karaktär.

I den här videon kommer du att lära dig de väsentliga skillnaderna mellan aluminiumtavlan och den borstade aluminiumtavlan.

Dina fördelar med Saal Digital

Kvalitet och leveranstider som uppfyller en hög standard

Vår prioritet är att erbjuda service och produkter av hög kvalitet. Snabb produktion, kort leveranstid och fantastisk kvalitet kännetecknar Saal Digital. Bra exempel på detta är alla positiva omdömen i specialiserade tidskrifter såväl som all feedback från våra kunder. Dina produkter är redo att skickas inom en till två arbetsdagar. Du kan när som helst se våra aktuella produktions- och leveranstider.

Vårt löfte till dig

Det centrala i vår filosofi är att du blir nöjd med våra fotografiska produkter och vår service.

Vi garanterar:

 • Förstklassiga fotoprodukter av utmärkt kvalitet
 • Produkter skickas normalt inom 1 till 2 arbetsdagar
 • Säkra betalningsmetoder
 • Produktion och frakt direkt från tillverkaren Saal Digital, utan någon mellanhand

Om du inte är nöjd med våra produkter, hjälper vårt team dig så fort som möjligt att hitta en snabb och bra lösning antingen via telefon, e-post eller chatt.

Designa nu
Designa nu