Skapa din första Väggdekor

180 kr Upptäcktskupong*: WB624-EXW

Photos
*180 kr välkomstkupong för väggdekorer. Kampanj giltig till 2023-02-28. Lägsta ordervärde 359 kr. Fraktkostnader ingår ej. Kan inte kombineras med andra kampanjer eller kuponger. Inlösbar endast en gång per hushåll.
CCHIP Foto/Video 2022 Vinnare av CHIP PHOTO-VIDEO 12/2021-testet fotoMagazin: Overall rating very good Saal Digital imponerar med en utmärkt bearbetat fotocanvas och skarp tryckning med hög kontrast. Vinnare av CHIP PHOTO-VIDEO 12/2018-testet Testresultat: mycket bra All bra och snabb frakt Saal övertygar med sin exemplariska kvalitet De framkallade bilderna visade till och med de minsta detaljerna med överlägsen tydlighet och övertygade med deras färgåtergivning Saal Digital vinner extra poäng genom för de utmärkta kontrasterna och noggranna efterbehandlingen. Kvaliteten på fotoböckerna är den bästa vi någonsin har sett.

Väggdekorer - ditt foto som ett designobjekt!

Alla höjdpunkter i överblick

 • 180 kr Upptäcktskupong
 • Olika ytor
 • Anpassade dimensioner
 • UV-resistenta färger
 • ICC-profiler för nedladdning
 • 100% tillfredsställelsesgaranti - inga risker

Kupong för upptäckt

Upptäck våra väggdekorer

 • Upplev levande färger och högkvalitativa material
 • Anpassade dimensioner
 • Upptäck våra olika ytor
 • Kupongen kan lösas in en gång per hushåll, även om du redan har beställt en väggdekor eller en annan produkt från Saal Digital.
 • Observera att kupongen inte kan kombineras med andra kampanjer.

Hur använder jag kupongen?

Skapa din väggdekoration, steg för steg

Ladda ner vår Saal Design Software och skapa din väggdekoration enligt dina önskemål.

Välj en av våra många ytor för att ge din väggdekor en speciell karaktär. Tack vare de individuella formaten för nästan alla material blir din väggdekor perfekt anpassad till ditt fotoprojekt när det gäller längd och bredd. Med de olika typerna av upphängning som finns tillgängliga kan du enkelt hänga upp din väggdekoration.

När du har angett dina beställningsuppgifter visas i nästa steg ett inmatningsfält för din kupongkod. Inför kupongkoden i fältet och tryck på lösa in. Kupongvärdet kommer att dras av från det totala beloppet.

Acrylic

Den kostnadsfria Saal Design Mjukvaran

Saal Designs Mjukvara

Upptäck de olika designalternativen i vår kostnadsfria Saal Design-mjukvara. Anpassa din fotoprodukt med bara några klick för att passa din smak. Du kan också använda olika effekter och filter för en imponerande presentation av dina bilder.

Nedladdning och Installation

Saal Design-mjukvara kan  laddas ned här kostnadsfritt. Nedladdningen startar omedelbart. Det öppnar en ny sida med en detaljerad handledning för nedladdning och installation. När du har slutfört nedladdningen, följ instruktionerna i din webbläsare och installera mjukvaran. Du måste introducera din kupongkod i mjukvaran i slutet av beställningsprocessen.

Jämförelse mellan metalltryck och borstat metalltryck

För att få bästa möjliga utskrift av dina bilder är valet av yta avgörande. Olika ytor ger speciella utseenden och ger dina bilder den önskade karaktären.

I den här videon får du lära dig om de viktigaste skillnaderna mellan vår väggkonst med Metal Print och vår väggkonst med Brushed Metal Print.

Dina fördelar med Saal Digital

Kvalitet och leveranstider som uppfyller höga krav

Vår prioritet är att erbjuda en utmärkt service och produkter av högsta kvalitet. Snabb produktion, korta leveranstider och fantastisk kvalitet är Saal Digitals kännetecken. Ett bra exempel på detta är de många positiva utvärderingarna i facktidningar samt återkopplingen från våra kunder. På cirka 1-2 arbetsdagar är dina produkter klara för leverans. Du kan när som helst kontrollera våra produktions- och leveranstider i realtid.

Vårt löfte till dig

Din tillfredsställelse med våra fotografiska produkter och vår service är grunden för vår företagsfilosofi.

Vi garanterar:

 • Förstklassiga fotografiska produkter av enastående kvalitet.
 • Produkterna skickas vanligtvis inom 1 eller 2 arbetsdagar.
 • Säkra betalningsmetoder
 • Produktion och leverans direkt från tillverkaren Saal Digital, utan mellanhänder.

Om du inte är nöjd med våra produkter hjälper vårt team dig så snart som möjligt att hitta en snabb och tillfredsställande lösning antingen via e-post eller chatt.

Designa nu
Designa nu