Simply impressive: the Multipart Wall Decor

Din 180 kr välkomstkupong*: WB624-EXW

Photos
*180 kr välkomstkupong för väggdekorer. Kampanj giltig till 2023-06-30. Lägsta ordervärde 359 kr. Fraktkostnader ingår ej. Kan inte kombineras med andra kampanjer eller kuponger. Inlösbar endast en gång per hushåll.

The highlight of every room

Med flera bildpaneler ser ditt motiv imponerande ut och blir automatiskt höjdpunkten i varje rum. Flerdelad väggdekor ger betraktaren en oändlig vidd och skapar på så sätt en mycket speciell atmosfär.
Du kan även kombinera många individuella motiv med den flerdelade väggdekoren för att skapa en särskilt harmonisk komposition. Med vår konfigurator för väggdekorer kan du testa olika kombinationer och skapa ett unikt designobjekt.

Various layouts and surfaces

Alla layouter finns tillgängliga med olika ytor. Inte bara kan du matcha den flerdelade väggdekoren med ditt motiv, du kan dessutom ge den ytterligare karaktär med den perfekta ytan.

Alternativ för flera avstånd

Vilka avstånd du ska välja för din flerdelade väggdekor beror både på motivet och på rummet där den ska hänga. För stora format kan ett större avstånd mellan delarna skapa en unik panoramaeffekt.
För mindre väggdekorer och detaljerade motiv är det bäst att välja mindre avstånd. Motivet bör placeras så att viktiga bildelement förblir synliga på bildpanelen.
Designa nu
Designa nu