Replace images on one page in the Saal Design software

Du har flera alternativ för att utbyta bilder på ett designområde i Saal Design Software.

• Håll ner den vänstra musknappen

Klicka med vänster musknapp på en bild och håll knappen intryckt tills en förminskad vy av bilden visas. Om du håller musknappen intryckt kan du flytta över en av de andra bilderna på designområdet och släppa knappen. Då byts de två bilderna ut.

• Byt ut valda bilder med hjälp av verktygsfältet

Markera de två bilder som ska bytas. Klicka sedan på knappen "Byt ut valda bilder" i det övre verktygsfältet och de två bilderna byts ut.