Felmeddelande i Projektet / Mjukvaran

Felmeddelande i projektet

Har du fått ett felmeddelande när du bearbetar ditt projekt?

Om du får ett felmeddelande under behandlingen ber vi dig prova följande lösningar:

Om ett felmeddelande visas i mjukvaran, fortsätt enligt följande: öppna dialogrutan för mjukvaruinställningar (tillgänglig via växelsymbolen) och välj "Radera tillfälliga data". Välj "Radera miniatyrbilder", välj sedan alternativet "Radera urklipp" och klicka sedan på "Radera nu".

Påverkas vissa sidor av felet? Ta sedan bort hela innehållet på de drabbade sidorna, byt namn på de bildfiler som används och omdesigna dessa sidor. Kontrollera de använda bildfilerna som en försiktighetsåtgärd.

Om felet kvarstår, avinstallera Adobe AIR och vår designmjukvara helt från ditt system, sparade projekt går inte förlorade. Den nuvarande mjukvaruversionen kan laddas ned från vår hemsida:  https://www.saal-digital.se/software-download/download/

Om du fortfarande får ett felmeddelande efter dessa steg, skicka felrapporten direkt till oss via mjukvaran.
Våra kollegor från specialistavdelningen kommer då att behandla felet så snabbt som möjligt.