Certifikatfel under uppdateringen

Om mjukvaru-uppdateringen visar ett felmeddelande, gör följande:

1. Avinstallera Saal Designs Mjukvara och Adobe Air helt från ditt system.
  2. Starta om datorn och se till att Adobe Air har avinstallerats.
  3. Om detta är fallet, ladda ned den senaste versionen av Saal Designs Mjukvara på https://www.saal-digital.se/service/software-download/download/ och installera den.

Tips: En separat installation av Adobe Air är inte nödvändig. Den här mjukvarukomponenten installeras automatiskt när du installerar Saal Design-mjukvaran.