Aktuell produktionsstatus

Baserat på aktuella händelser vill vi försäkra er att vi fortsätter att vara där för er och göra allt vi kan för att erbjuda er den vanliga och pålitliga tjänsten.

Din säkerhet och våra team är vår högsta prioritet. Vår kontorspersonal arbetar så mycket som möjligt hemifrån. Vi har ändrat verksamheten i vår produktion och i logistikcentret till ett strikt separat skiftsystem och skärpt hygiennormerna. Så här säkerställer vi att du fortsätter att få dina beställningar snabbt och i tid.

Dessutom vill vi ge en plats för aktuell information som uppdateras regelbundet. Om något förändras kommer vi att informera dig här. Vi har också sammanställt svar på de vanligaste frågorna. Om du alltid vill vara uppdaterad, prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på Facebook. Vi kommer också att dela informationen där.

Produktion: Fullt tillgänglig 
Leverans: Allt aktuellt Du hittar leveranstider här.

Vanliga frågor:

Kan jag fortsätta beställa?
Vi producerar och levererar fortfarande och du kan beställa utan begränsningar.

Vilken adress ska jag använda?
Använd endast privata leveransadresser, eftersom leverans inte kan garanteras till företagsadresser.

Sätter man distributörerna i risk om man beställer produkter?
Alla våra leveranspartners har fastställt sina egna säkerhetsåtgärder, såsom kontaktlös leverans, för att säkerställa säkerheten för både deras anställda och mottagaren.

Kan jag smittas genom fotoprodukterna eller paketen?
Mottagandet av paket och produkter är säkert enligt experter.  Vänligen hitta mer information om detta på Världshälsoorganisationens hemsida (World Health Organization): https://www.who.int/

Har ni satt säkerhetsåtgärder i er produktion?
Vi har utvecklat säkerhetsåtgärder för att säkerställa en säker och trygg arbetsmiljö för våra anställda i produktionen.

Beställ nu