Tackkort till dina bröllopsgäster

Säg "Tack!" med självdesignade kort

Marriage
Skapa unika tackkort för dina bröllopspresenter och gratulationer. Mjukvaran Saal Design ger dig många alternativ.

Ett personligt tack

Tacka dina gäster för de många gåvorna och gratulationerna och för att de tillbringade denna speciella dag med dig. Skicka ut ett tackkort som du kan designa själv och skräddarsy det för dina gäster.

Tackkort - ett tecken på din uppskattning

Tackkorten riktas till alla gästerna och de som hjälpte till vid bröllopsfesten. Med ett individualiserat kort kan du säga "tack" till alla på ett personligt sätt med en speciellt skriven text.

Tackkortet kan skickas till dina gäster per post och, till skillnad från att skicka det via e-post, är det mycket mer personligt och visar din stora uppskattning.

Utformningen av ditt kort

Du bestämmer själv de enskilda delarna av ditt tackkort och ger ditt kort en personlig touch. Lägg till en bild av din bröllopsfest eller skapa ett litet collage med flera bilder. Cliparts, olika bakgrunder, ramar, effekter och filter ger dig ett brett utbud av alternativ för att anpassa ditt tackkort.

Designa mallar för dina tackkort

Ett litet urval

Designvorlagen für Ihr Dankeskarten zur Hochzeit

Här kan du se ett litet urval av våra designmallar för ditt tackkort. I mjukvaran kan du välja en design att använda för ditt kort och anpassa det efter din smak.

Naturligtvis kan du också designa dina bröllopskort själv från start. En mängd funktioner är tillgängliga i Saal Designs mjukvara.

Ett personligt tack med tackkorten
Tackkort bröllop
Tackkort bröllop

Tackkort bröllop

Så här ser ditt tackkort ut

Beställ ett gratisprov på ditt kort i förväg

Är du inte säker på vilket papper eller format som är bäst för ditt kort? Beställ ett gratis provkort med önskat motiv i förväg. Så du kan helt själv utan att binda dig övertygas om kvaliteten på våra fotokort.

Öppna ditt när du är nöjd med provkortet sparat projektet i mjukvaran och beställ önskad mängd, papperstyp och lämpliga kuvert - Klart!

Hur du beställer ditt provkort gratis:

     

Unika papperstyper att upptäcka

Hitta rätt papper för ditt tackkort

Classic är ett ljust vitt, matt papper

Papperstypen "Classic"

Papperstypen "Classic" med en vikt på 300 g/m² imponerar med en extremt slät och ljust vit matt yta. 6-färgstrycket garanterar lysande färger i naturtrogen fotokvalitet.

Papperstypen "Strukturerat" ger ditt kort karaktär.

Papperstypen "Strukturerat"

Papperstypen "Strukturerat" med en vikt på 300 g/m² ger inte bara ditt kort karaktär, utan har även en hög igenkänningsfaktor. 6-färgstrycket garanterar lysande färger i naturtrogen fotokvalitet.

Papperstypen Pärlemor innehåller karakteristiska skimmerreflexioner

Papperstypen "Pärlemor"

Om du lägger stor vikt på design är papperstypen "Pärlemor" det rätta valet. Den ovanliga ytan imponerar med intensiva skimrande reflektioner. 6-färgstrycket garanterar lysande färger i naturtrogen fotokvalitet.

For proffs: ICC-Profil för kort

Uppnå ett optimalt färgresultat

Proffs kan redigera korten i Photoshop. För att uppnå ett optimalt färgresultat tillhandahåller vi dig en separat ICC-profil för kontroll- och korrekturläsning för nedladdning för varje papperstyp.

Integrering av ICC-Profilen i Photoshop

En ICC-profil är tillgänglig för alla tre papperstyper på fotokorten. Profilen kan laddas ned här.
  1. Redigera bilder som vanligt
  2. Bild med ICC-profil med Kontroll- och korrekturläsning
  3. Beställ kort i Saal Designs Mjukvara 
Mjukvaran erbjuder ett brett utbud av alternativ för att anpassa dina inbjudningskort.

Mäktig mjukvara

Snabb nedladdning. Redo att designa omedelbart.

Ladda ned vår kostnadsfria Saal Design Mjukvara och skapa unika bröllopskort.

Välj till exempel från våra designmallar och redigera dem efter din smak. Lägg till ditt favoritfoto eller ditt personliga meddelande och anpassa teckensnitt och färg.

Beställ nu