Unika Spara datumet-kort för ditt bröllop

Meddela ditt bröllopsdatum i god tid

Marriage

Spara Datumet - kort

Skicka Spara Datumet-kort i god tid

Full agenda, vem vet inte hur det är? Men om bröllopsdatumet tillkännages tillräckligt tidigt kan dina gäster markera denna viktiga dag och planera det  i god tid.

Skapa därför ditt Spara Datumet-kort så tidigt som möjligt och skicka det till dina gäster direkt.

Matcha dina bröllopskort

Du bestämmer själva designen av dina bröllopskort. Saal Designs kostnadsfria mjukvara erbjuder dig ett brett utbud av möjligheter att implementera dina idéer. Så du kan även anpassa dina Spara Datumet-kort till designen på din inbjudan, placerings- och menykort och ditt tackkort.

Det är helt upp till dig om du skapar färgerna, utsmyckningen eller strukturen på ditt bröllopskort i samma stil. Du kan även följa en enhetlig stil när du väljer papperstyp och storlek.

Ladda ned mjukvaran nu och skapa dina Spara Datumet-kort

Olika formgivningsmallar finns också tillgängliga i mjukvaran för korten som sparas. Dela ditt bröllopsdatum med vänner och släktingar i god tid.

Designa mallar för dina Spara Datumet-kort

Få önskad design med bara några få klick

Här hittar du ett litet urval av våra designmallar som är sparade. Låt dig inspireras och anpassa mallarna efter dina önskemål.

Naturligtvis kan du också skapa dina sparade kort från början. Använd de många funktionerna i den kostnadsfria Saal Design-mjukvaran. Designerna är endast tillgängliga för "Kort". 

Skicka Spara Datumet-kort med bröllopsdatumet till vänner och släktingar i god tid så att datumet kan organiseras tillräckligt tidigt.
Spara Datumet
Spara Datumet-kort
Spara Datumet-kort

Hur ser mitt Spara datumet-kort ut?

Få ett gratisprov av ditt kort

Är du inte säker på vilket papper eller format som är bäst för ditt kort? Beställ ett gratis provkort med önskat motiv i förväg. Så du kan helt själv utan att binda dig övertygas om kvaliteten på våra fotokort.

Öppna ditt när du är nöjd med provkortet sparat projektet i mjukvaran och beställ önskad mängd, papperstyp och lämpliga kuvert - Klart!

Hur du beställer ditt provkort gratis:

     

De olika papperstyperna för fotokorten

Vilket papper är din favorit?

Classic är ett ljust vitt, matt papper

Papperstypen "Classic"

Papperstypen "Classic" med en vikt på 300 g/m² imponerar med en extremt slät och ljust vit matt yta. 6-färgstrycket garanterar lysande färger i naturtrogen fotokvalitet.

Papperstypen "Strukturerat" ger ditt kort karaktär.

Papperstypen "Strukturerat"

Papperstypen "Strukturerat" med en vikt på 300 g/m² ger inte bara ditt kort karaktär, utan har även en hög igenkänningsfaktor. 6-färgstrycket garanterar lysande färger i naturtrogen fotokvalitet.

Papperstypen Pärlemor innehåller karakteristiska skimmerreflexioner

Papperstypen "Pärlemor"

Om du lägger stor vikt på design är papperstypen "Pärlemor" det rätta valet. Den ovanliga ytan imponerar med intensiva skimrande reflektioner. 6-färgstrycket garanterar lysande färger i naturtrogen fotokvalitet.

For proffs: ICC-Profil för kort

Uppnå ett optimalt färgresultat

Proffs kan redigera korten i Photoshop. För att uppnå ett optimalt färgresultat tillhandahåller vi dig en separat ICC-profil för kontroll- och korrekturläsning för nedladdning för varje papperstyp.

Integrering av ICC-Profilen i Photoshop

En ICC-profil är tillgänglig för alla tre papperstyper på fotokorten. Profilen kan laddas ned här.
  1. Redigera bilder som vanligt
  2. Bild med ICC-profil med Kontroll- och korrekturläsning
  3. Beställ kort i Saal Designs Mjukvara 
Mjukvaran erbjuder ett brett utbud av alternativ för att anpassa dina inbjudningskort.

Mäktig mjukvara

Snabb nedladdning. Redo att designa omedelbart.

Ladda ned vår kostnadsfria Saal Design Mjukvara och skapa unika bröllopskort.

Välj till exempel från våra designmallar och redigera dem efter din smak. Lägg till ditt favoritfoto eller ditt personliga meddelande och anpassa teckensnitt och färg.

Beställ nu