Skapa unika dopkort själv

Skapa unika fotokort

Baby Designs

Dopkort

Dopet av ditt barn är en speciell dag. Denna händelse firas med vänner och släktingar. Bjud in dina gäster med speciella, individuellt utformade dopkort.

Anpassade kort

Med programmets designalternativ kan du implementera en mängd olika idéer. Upptäck våra olika format, korttyper och papperstyper.

Inbjudningskort dop

Bjud in dina nära och kära personligen

Dop är en speciell dag som firas med familj och släktingar - en viktig milstolpe i ditt barns liv. För det här tillfället, skicka inbjudningskort till dopet så att gästerna kan hålla detta datum fritt.

Anpassa inbjudningskort

Skapa ett underbart inbjudningskort till dopet. En trevlig minnesmärke för dina gäster. Naturligtvis borde inte bilden av ditt barn, platsen och dopdatum saknas. Med en fin bakgrund och en bra ram slutför du designen av kortet. Låt dig inspireras av våra mallar och anpassa dem efter dina önskemål.

Skapa dopkort nu med mjukvaran

Liebevolle Taufkarten selbst gestalten. Ob Einladung oder Dankeskarte. Mit den vielen Möglichkeiten in der Software können Sie selbst entscheiden, wie Ihre Karte aussehen wird.

Designmallar för inbjudningskort till dop

Ett litet urval av mallar

I mjukvaran hittar du olika designmallar som du kan anpassa efter dina önskemål. Här kan du se ett litet urval som du kan förstora med ett klick.

Justera bakgrund, färg och typsnitt enligt dina idéer. Lägg också till fler foton eller ändra texten. Med de många designalternativen finns det knappt något som fattas.

Du kommer att få ett litet urval av mönster här. Den fullständiga samlingen finns i programvaran. Välj bara en design som du gillar och lägg till dina bilder och texter. Klart.
Använd designmallarna och anpassa dem efter din smak. Anpassa färgerna och lägg till dina egna foton.
Inbjudningskort dop
Designa dina egna dopkort
Dopkort kan enkelt utformas i Saal Designs mjukvara.

Tackkort dop

Ett tackkort som en uppskattning

För att avrunda den vackra festen och som en uppskattning av besöket, de många gåvorna och de många rörande ögonblicken, kan du tacka dina gäster med ett tackkort .

Design av tackkortet

Du kan anpassa designen av tackkortet till inbjudningskortet. Å ena sidan har detta igenkänningsvärde, å andra sidan låter du din personliga touch märkas i det. Om en gruppbild togs med barnet kan det naturligtvis integreras i tackkortet.

Skapa dopkort nu med mjukvaran

Designmallar för tackkort vid dop

Några mallar som exempel

Här är några exempel på Tackkort. Alla designmallar finns i mjukvaran under "Design | Layouts".

Tackkort dop blå
Designmall för rosa dopkort
Designa dina egna dopkort - blått designexempel

Tackkort dop design exempel med fisk

Hur ser mitt fotokort ut?

Beställ ett gratisprov i förväg

Är du inte säker på vilket papper eller format som är bäst för ditt kort? Beställ ett gratis provkort med önskat motiv i förväg. Så du kan helt själv övertygas av kvaliteten på våra fotokort utan skyldighet till köp.

När du är nöjd med provkortet öppna ditt sparade projekt  i mjukvaran och beställ den önskade mängden, papperstypen och lämpliga kuvert Klart!

Hur du beställer ditt kostnadsfria provkort:

  • Välj gratisprov som orderkvantitet i mjukvaran 
  • Skapa sedan ditt personliga kort
  • Spara ditt projekt
  • Beställ provkortet utan risk

Ladda ned mjukvaran nu och skapa ett gratis provkort

Upptäck de olika typerna av papper

Och hitta rätt papper för ditt kort

Classic är ett ljust vitt, matt papper

Papperstypen "Classic"

Papperstypen "Classic" med en vikt på 300 g/m² imponerar med en extremt slät och ljust vit matt yta. 6-färgstrycket garanterar lysande färger i naturtrogen fotokvalitet.

Papperstypen "Strukturerat" ger ditt kort karaktär.

Papperstypen "Strukturerat"

Papperstypen "Strukturerat" med en vikt på 300 g/m² ger inte bara ditt kort karaktär, utan har även en hög igenkänningsfaktor. 6-färgstrycket garanterar lysande färger i naturtrogen fotokvalitet.

Papperstypen Pärlemor innehåller karakteristiska skimmerreflexioner

Papperstypen "Pärlemor"

Om du lägger stor vikt på design är papperstypen "Pärlemor" det rätta valet. Den ovanliga ytan imponerar med intensiva skimrande reflektioner. 6-färgstrycket garanterar lysande färger i naturtrogen fotokvalitet.

For proffs: ICC-Profil för kort

Uppnå ett optimalt färgresultat

Proffs kan redigera korten i Photoshop. För att uppnå ett optimalt färgresultat tillhandahåller vi dig en separat ICC-profil för kontroll- och korrekturläsning för nedladdning för varje papperstyp.

Integrering av ICC-Profilen i Photoshop

En ICC-profil är tillgänglig för alla tre papperstyper på fotokorten. Profilen kan laddas ned här.
  1. Redigera bilder som vanligt
  2. Bild med ICC-profil med Kontroll- och korrekturläsning
  3. Beställ kort i Saal Designs Mjukvara 
Gestalten Sie mit der Saal Design Software einzigartige Taufkarten. Mit tollen Fotos von Ihrem Baby und passenden Farben. Runden Sie das Gesamtbild mit einem persönlichen Text ab.

Mjukvaran som gör mycket

Otroligt snabb nedladdning. Redo att designa omedelbart.

Ladda ned Saal Designs kostnadsfria mjukvara och skapa unika fotokort.

Våra designmallar för dopkort hjälper dig att skapa ditt fotokort. Färger och typsnitt kan anpassas efter din smak med bara ett klick. Få lite variation i dina bilder och upptäck våra fantastiska filter och effekter. Prova!

Beställ nu