Kärleksfullt designade babykort som imponerar

Skapa unika fotokort

Baby Designs
fotoMagazin: Overall rating very good Saal Digital imponerar med en utmärkt bearbetat fotocanvas och skarp tryckning med hög kontrast. Vinnare av CHIP PHOTO-VIDEO 12/2018-testet Vinnare av CHIP PHOTO-VIDEO 12/2018-testet Trusted: En fotobok med nästan oslagbar kvalitet. fotoMagazin: Vinnare i test för exponering Testresultat: mycket bra All bra och snabb frakt Saal övertygar med sin exemplariska kvalitet De framkallade bilderna visade till och med de minsta detaljerna med överlägsen tydlighet och övertygade med deras färgåtergivning Saal Digital vinner extra poäng genom för de utmärkta kontrasterna och noggranna efterbehandlingen. Kvaliteten på fotoböckerna är den bästa vi någonsin har sett.

Dina babykort i beprövad Saal-kvalitet

Imponera med självdesignade fotokort

Upptäck de olika designalternativen i mjukvaran som gör dina kort unika. Den speciellt 6-färgs tryck säkerställer också extremt lysande färger i naturtrogen färgkvalitet.

 • Lysande 6-färgstryck
 • Tre olika typer av papper
 • Ingen logotyp eller streckkod
 • Gratisprov på ditt kort tillgängligt

Finns i papperstyperna "Classic", "Strukturerat" och "Pärlemor" som kort, vikta liggande kort och vikta stående kort. Utan logotyp eller streckkod. Kuvert kan beställas på begäran.

 

 

Självdesignade födelsekort. Lätt att implementera med Saal Design-mjukvaran. Tacka även för de fantastiska gåvorna till din baby med ett tackkort för födelsen.

Födelsekort

Dela ett speciellt meddelande

Födelsen av en bebis är en underbar och extraordinär händelse. Med ett födelsekort delar du denna glädje med familj, släktingar och vänner. Skapa därför ett individuellt födelsekort med vackra foton av din lilla älskling.

Skapa mallar i mjukvaran

Upptäck också de olika mallarna för design av ditt födelsekort som du kan hitta i mjukvaran. Anpassa texten, teckensnittsfärgen och teckensnittet till ditt motiv. Skapa också ett tackkort för födelsen med hjälp av själva mallarna, eller utforma födelsekort med olika möjligheter i själva mjukvaran.

Skapa födelsekort nu med mjukvaran

Barndop

Inbjudan till en speciell dag

Är datumet för ditt barns dop fastställt? Bjud nu in vänner och familj med ett självdesignat dopkort för detta speciella tillfälle. Skapa inbjudningskort för dop,  lägg till bilder av ditt barn och en personlig text enligt dina egna idéer. Naturligtvis bör datum och plats inte saknas på kortet.

Ett tackkort som uppskattning

I enlighet med inbjudan kan du tacka dina gäster personligen efter evenemanget. Skapa ett tackkort för dop. Lägg till exempel till ett gruppfoto av dopet med alla gästerna och skriv texten till tackmeddelandet själv. Låt dig även inspireras av våra designmallar i programvaran.

Skapa dopkort nu med mjukvaran

Taufkarten können Sie in der Software ganz nach Ihrem Geschmack gestalten. Mit eigenen Fotos und Texten und vielen Designvorlagen, die individualisiert werden können.
Du kan skicka ett tackkort för att matcha inbjudan och som ett tack och uppskattning för de många gåvorna och gratulationerna. Du kan även skapa dessa efter din smak i mjukvaran.

Tackkort för dop

Ett tackkort som uppskattning

För att avrunda den vackra dagen och som en uppskattning för besöket och de många gåvorna, kan du tacka dina gäster med ett tackkort och med de många rörande ögonblicken.

Design av tackkortet

Du kan anpassa designen av tackkortet till inbjudningskortet. På detta sätt känner mottagaren igen vem kortet kommer från. Om en gruppbild togs med barnet kan det naturligtvis integreras i tackkortet.

Skapa tackkort för dopet nu med mjukvaran

Hur ser mitt fotokort ut?

Beställ ett gratisprov i förväg

Är du inte säker på vilket papper eller format som är bäst för ditt kort? Beställ ett gratis provkort med önskat motiv i förväg. Så du kan helt själv övertygas av kvaliteten på våra fotokort utan skyldighet till köp.

När du är nöjd med provkortet öppna ditt sparade projekt  i mjukvaran och beställ den önskade mängden, papperstypen och lämpliga kuvert Klart!

Hur du beställer ditt kostnadsfria provkort:

 • Välj gratisprov som orderkvantitet i mjukvaran 
 • Skapa sedan ditt personliga kort
 • Spara ditt projekt
 • Beställ provkortet utan risk

Ladda ned mjukvaran nu och skapa ett gratis provkort

Vilket format passar ditt kort?

Något för varje smak

Die Karten sind in insgesamt fünf Formaten erhältlich. Die Formate 10 x 15 cm und 10 x 20 cm sind jeweils als Quer und als Hochformat erhältlich. Außerdem gibt es das quadratische Format 14 x 14 cm.

Kort

Korten består av en enda sida. Både fram- och baksida kan utformas.

 • Papperstyper: Classic, Pärlemor, Strukturerat
 • Format: 10 x 15 cm, 10 x 20 cm, 14 x 14 cm, 15 x 10 cm, 20 x 10 cm
 • Kuvert tillgängliga för alla format
 • Utan logotyp eller streckkod
 • Gratis provkort tillgängligt
Die Klappkarten sind in vier verschiedenen Formaten erhältlich. Die Faltung dieser Karten befindet sich auf der linken Seite, die Karten werden wie ein Buch aufgeschlagen.

Vikt kort - stående

Det vikta kortet är vikt på vänster sida och öppnas som en bok. Alla fyra sidorna kan designas eller beskrivas. 

 • Papperstyper: Classic, Pärlemor, Strukturerat
 • Format: 10 x 15 cm, 14 x 14 cm, 20 x 10 cm, 10 x 20 cm
 • Kuvert tillgängligt för alla format
 • Utan logotyp och streckkod
 • Gratis provkort tillgängligt
Die Faltkarten sind in zwei verschiedenen Formaten erhältlich: 15 x 10 cm und 20 x 10 cm. Diese Karten werden nach oben aufgeschlagen.

Vikt kort - liggande

Det vikta kortet öppnas uppåt. Alla fyra sidor kan designas i mjukvaran.

 • Papperstyper: Classic, Pärlemor, Strukturerat
 • Format: 15 x 10 cm, 20 x 10 cm
 • Kuvert tillgängliga för alla format
 • Utan logotyp och streckkod
 • Gratis provkort tillgängligt
Selbstgemachte Menükarten und Tischkarten für besondere Anlässe. Erhältlich im Format 12 x 20 cm und 10 x 5 cm.

Meny- och placeringskort

Meny- och placeringskorten kan anpassas till bordsdekorationen. Alla fyra sidorna på menykorten kan designas, med placeringskorten kan du bara designa de två yttersidorna.

 • Papperstyper: Classic, Pärlemor, Strukturerat
 • Format: 12 x 20 cm (Menykort), 10 x 5 cm (Placeringskort)
 • Kuvert tillgängliga till alla format
 • Utan logotyp och streckkod
 • Gratis provkort tillgängligt

Upptäck de olika papperstyperna

Vilken papperstyp är din favorit?

Förutom utformningen av ditt födelsekort spelar också kortet och kuvertet en viktig roll. Ytorna "Classic", "Strukturerat" och "Pärlemor" är tillgängliga för alla format på våra kort, liggande och stående kort.

De matchande kuverten är tillgängliga för alla format och finns i följande papperstyper: "Classic" och "Pärlemor".

Classic är ett ljust vitt, matt papper

Papperstypen "Classic"

Papperstypen "Classic" med en vikt på 300 g/m² imponerar med en extremt slät och ljust vit matt yta. 6-färgstrycket garanterar lysande färger i naturtrogen fotokvalitet.

Papperstypen "Strukturerat" ger ditt kort karaktär.

Papperstypen "Strukturerat"

Papperstypen "Strukturerat" med en vikt på 300 g/m² ger inte bara ditt kort karaktär, utan har även en hög igenkänningsfaktor. 6-färgstrycket garanterar lysande färger i naturtrogen fotokvalitet.

Papperstypen Pärlemor innehåller karakteristiska skimmerreflexioner

Papperstypen "Pärlemor"

Om du lägger stor vikt på design är papperstypen "Pärlemor" det rätta valet. Den ovanliga ytan imponerar med intensiva skimrande reflektioner. 6-färgstrycket garanterar lysande färger i naturtrogen fotokvalitet.

For proffs: ICC-Profil för kort

Uppnå ett optimalt färgresultat

Proffs kan redigera korten i Photoshop. För att uppnå ett optimalt färgresultat tillhandahåller vi dig en separat ICC-profil för kontroll- och korrekturläsning för nedladdning för varje papperstyp.

Integrering av ICC-Profilen i Photoshop

En ICC-profil är tillgänglig för alla tre papperstyper på fotokorten. Profilen kan laddas ned här.
 1. Redigera bilder som vanligt
 2. Bild med ICC-profil med Kontroll- och korrekturläsning
 3. Beställ kort i Saal Designs Mjukvara 

Ihre Vorteile bei Saal Digital

Dina fotokort utan logotyp eller streckkod

Vi använder inte vår logotyp alls, så du får alla Saal Digitals kort utan någon irriterande logotyp eller streckkod. Ditt kort ser inte bara högkvalitativt ut, utan är också intressant för återförsäljare. Presentera neutrala fotoprodukter för dina kunder eller lägg till din egen logotyp till produkterna.

Vårt löfte till dig

Vårt löfte till dig: Saal Digital nöjdhetsgaranti

Din tillfredsställelse med våra fotoprodukter och vår service är en central del av vår företagsfilosofi. Vi garanterar dig därför:

 • Högkvalitativa fotoprodukter med briljant kvalitet
 • Kundvänligt support
 • Vanligtvis redo för leverans inom 1-2 arbetsdagar
 • Betala via faktura, direktdebitering eller PayPal

Vi producerar för dig utan omvägar

Så snart vi har fått din beställning kommer vi att börja producera dina fotoprodukter så snart som möjligt. Ditt fotokort är klart att skickas efter bara 1-2 arbetsdagar. Våra nuvarande leveranstider för respektive fotoprodukter kan hittas online när som helst i realtid.

Betala enkelt med faktura

På Saal Digital måste du aldrig betala  i förskott. Du kan antingen reglera ditt utestående belopp bekvämt med faktura, som ingår i leveransen och som  också samtidigt skickas via e-post med leveransbekräftelsen, eller välja direktdebitering som betalningsmetod.

Gestalten Sie mit der Saal Design Software einzigartige Babykarten. Mit tollen Fotos von Ihrem Baby und passenden Farben. Runden Sie das Gesamtbild mit einem persönlichen Text ab.

Mjukvaran som gör mycket

Otroligt snabb nedladdning. Redo att designa omedelbart.

Ladda ner kostnadsfria Saal Designs mjukvara och skapa unika fotokort.

Våra designmallar för födelsekort hjälper dig att designa ditt fotokort. Färger och typsnitt kan anpassas efter din smak med bara ett klick. Få lite variation på dina bilder och upptäck våra fantastiska filter och effekter. Ge det ett försök!

Beställ nu