Återförsäljare på Saal Digital

10% rabatt *

Garanterad rabatt på alla produkter i minst 12 månader

15 % rabatt *

Om du under de senaste 12 månaderna har nått den genomsnittliga nettofaktureringen på 1200 kr per månad eller totalt 14 400 kr.

20 % rabatt*

Om du under de senaste 12 månaderna har nått en genomsnittlig nettofakturering på 2400 kr per månad eller totalt 28 800 kr.

30 % rabatt eller mer *

För högre försäljningssiffror får du ett individuellt erbjudande från oss.

* Rabatten är giltig för alla produkter under de 12 månader som följer efter inskrivningen i programmet. Rabatten höjs omedelbart när nästa faktureringsmål uppnås. En rabattminskning sker endast om motsvarande faktureringsvolym inte uppnås efter 12 månader. Volymen för nettofakturering är det belopp som betalas på fakturor exklusive moms och fraktkostnader. Kupongen kan inte kombineras med andra kuponger eller kampanjer och kan inte överföras.

För fotografer, byråer och egna företagare

Är du en fotograf, en byrå eller ett företag? Vill du ge dina kunder professionella fotoprodukter av högsta kvalitet? Då har du hittat den perfekta partnern i allians: Saal Digital. Har du just startat ditt eget företag? Vi hjälper dig gärna från början med en 10% rabatt på alla produkter. Beroende på ordervolym kommer vi att justera rabatten.

Översikt över villkoren

  • Du kommer att få din personliga kupongkod efter framgångsrik registrering. 
  • Dra fördel av 10% rabatt på alla produkter från början. 
  • Det finns ingen lägsta omsättning, inga avgifter, ingen tidsbegränsning.
  • Möjlighet att få högre rabatt när du når den angivna nettoomsättningen. 
  • Det finns inga avgifter och ingen tidsbegränsning. 
  • Ej kombinerbar med andra erbjudanden och kuponger.
  • Avtal om uppgiftsbehandling med Saal Digital Fotoservice GmbH.

Dina fördelar som återförsäljare

Professionellt område

I det professionella området får du information om dimensionering, kalibrering och information om att skapa data. Med våra Saal Design plug-ins för Adobe Photoshop och Adobe InDesign samt vår professionella uppladdning kan du skapa dina produkter i din egen mjukvara.

ICC-Profil

Färghantering för proffs. Vi arbetar alltid i enlighet med ICC för att säkerställa bästa möjliga resultat. Använd våra ICC-Profiler för kalibrering för ett optimalt färgresultat.

Provprodukt-program

Musterprodukteprogramm

50% rabatt på provprodukter. Skapa din personliga portfolio och presentera dina kunder med högkvalitativa produkter som fotoböcker, väggdekorer och kort.

Professional Line

Erbjud dina kunder något speciellt. Handgjord, med konstläderfodral och som alltid utan tillverkarlogotyp. Våra Professional Line produkter med ett elegant fodral i akrylglas och konstläder ger en mycket speciell upplevelse och avrundas med den eleganta presentationen i presentask av hög kvalitet.

Toppkvalitet

Högkvalitativa fotoprodukter i strålande kvalité - det är vad Saal Digital står för. Vårt mål är att alltid erbjuda dig maximal produktkvalitet. Med oss, kommer dina bilder därför att vara i goda händer!

Snabb leverans

Du kommer att kunna få din högt förväntade fotoprodukt så snabbt som möjligt. Med en produktionstid på bara några arbetsdagar bör du kunna få din beställning snabbt, men du kan även välja vår express-frakt på begäran.

Direkt från tillverkaren

 Transparens är viktig för oss: hos Saal Digital får du därför alla produkter direkt från tillverkaren. Detta garanterar snabb leverans och smidig kommunikation.

Vi trycker inte vår logotyp på våra anpassade produkter. På så sätt får du en 100% neutral produkt av enastående kvalitet så att du kan använda hela utskriftsytan.

Säker betalning

Vi erbjuder dig olika alternativ för betalning av dina beställningar: Välj en betalningsmetod som  kreditkort eller PayPal.

Nöjdhetsgaranti

Hos Saal Digital kan du beställa bekvämt eftersom din tillfredsställelse är en central del av vår företagsfilosofi. Vårt mål är att du ska vara helt nöjd med din produkt. Om du trots allt har skäl till klagomål försäkrar vi dig om att vi hittar en tillfredsställande och snabb lösning som uppfyller dina förväntningar, vare sig det är en ny leverans, kupong eller tillgodobelopp.

Registrera dig nu

Är du intresserad? Fyll i formuläret nedan och klicka på Skicka. Du kommer då att få ett e-postmeddelande från oss med din personliga kupongkod.Din registreringsinformation har skickats. Tack för ditt meddelande.

De vanligaste frågorna om återförsäljarprogrammet

Vad händer efter de 12 månaderna?

Efter 12 månader förlänger vi gärna giltigheten med ytterligare 12 månader. Kupongen avaktiveras efter 12 månader utan användning. Men du är välkommen att registrera dig igen.

Får jag automatiskt återförsäljarrabatten på mina beställningar?

Nej, för att få din rabatt måste du ange din personliga återförsäljarkupong i det utrymme som anges när du beställer.

Vad betyder nettoomsättning?

Nettoomsättningen är det faktiska fakturabeloppet som betalas utan skatter och fraktkostnader. Dessutom dras återbetalade beställningar också från den beräknade nettoomsättningen.

Vad händer om min försäljning är säsongsbetonad?

Inga problem, så länge du når din nettoomsättning av respektive rabattnivå under de senaste 12 månaderna kommer du att behålla denna rabatt i minst 12 månader.

Finns det några andra fördelar?

Vi erbjuder exklusiva individuella erbjudanden för dina utställningar/projekt/stororder. Mer information finns här.

Hur kan jag ansöka om högre rabatt?

Om du har kvalificerat dig för en högre rabatt, kontakta oss enkelt genom att använda detta formulär. Vi kommer att granska ditt fall individuellt.