Skapa ett projekt av ett galleri

Skapa ett projekt av ett galleri

Förutom bilder kan du lagra, hantera, dela och sälja dina projekt som skapats i Saal Design-programvaran, nätbutiken eller en extern designprogramvara. Dessutom kan du snabbt och enkelt skapa så många fotoprodukter du vill direkt från ett galleri. I panelen Gallerier fäller du ner menyn för det galleri du vill skapa en produkt från och väljer Skapa produkt.

Gallery panel drop down menu

Du kan också hitta det här alternativet i galleriet. När du öppnar ett galleri ser du att menyn till höger visar olika alternativ och information om ditt galleri. I den här menyn hittar du också alternativet att skapa en produkt från bilderna i galleriet. Allt du behöver göra är att klicka på Skapa produkt.

Options within a gallery

Nätbutiken öppnas automatiskt och visar dig de olika fotoprodukter som finns tillgängliga från Saal Digital.

Photo products

Du kan anpassa alla produktfunktioner.

Professional Line XT features

Och välj den metod du föredrar för att skapa din fotoprodukt.

Design modes

Om du väljer AutoLayout-läget kommer alla foton i ditt galleri att finnas tillgängliga i designern som du kan använda för att skapa din produkt.

Designer with autolayout

Om du väljer att skapa din produkt med läget En minut skapas din produkt automatiskt med de foton som valts i ditt galleri.

Image selection

Du kommer att kunna göra de ändringar du vill när den väl har skapats. Och lägga till fler bilder från ett annat galleri eller en annan enhet om du behöver dem. Härifrån kan du också lägga projektet i din korg, dela det och sälja det när det är klart.

Professional Line created with one minute

När du är klar med att utforma ditt projekt måste du klicka på Spara projekt för att spara det. Du måste ge det ett namn till det och klicka på Spara.

Save project

När du öppnar panelen Projekt hittar du ditt projekt med det namn du sparade det med.

Project panel with professional Line

När du väljer projektet visas flera alternativ i den högra menyn, bland annat Lägg i kundvagnen, Dela inställningar och Sälj projekt. Dessa alternativ kan också hittas genom att klicka på knappen 3 prickar i projektet.