Önskelista

Önskelista

När dina kunder besöker ett galleri kan de välja sina favoritbilder och lägga till dem i sin önskelista. På så sätt kan användarna skapa sin egen samling och köpa när de vill.

Gallery sample

Om du vill lägga till foton till önskelistan klickar du på hjärtat som visas på varje foto när du för musen över den. Om du klickar på samma hjärta tar du bort fotot från önskelistan. Önskelistan finns i det övre högra hörnet av galleriet och åtföljs av en siffra som anger antalet foton som har lagts till. När din kund klickar på detta hjärta visas alla bilder som har lagts till på önskelistan, inklusive de bilder som valts i undergallerierna.

Wish list sample

Härifrån kan din kund köpa bilder och ta bort bilder som du inte vill ha från önskelistan. Dessutom markeras bilder som användarna lägger till på sin önskelista med ett hjärta i galleriet, vilket är synligt för dig.

Wish list icon notification

När flera bilder väljs i ett galleri finns alternativet Ladda ner CSV-fil i högermenyn. Då kan du välja de foton som lagts till i användarens önskelista och ladda ner CSV-filen för att snabbt hitta dem i den externa programvara du använder, till exempel Lightroom.

Feedback-knapp

Önskelistan kan användas som ett verktyg för återkoppling. I inställningarna för galleriet finns ett alternativ som heter Visa feedback-knapp.

Show feedback button in gallery settings

Om det är aktiverat hittar användarna en Skicka urvalsknapp i sin önskelista.

Send selection button in wish list

Om du klickar på den här knappen öppnas ett fönster där användaren ombeds att ange sina personuppgifter tillsammans med ett meddelande. När du har fyllt i uppgifterna och klickat på skicka får du ett e-postmeddelande med kundens meddelande.

Send selection window

Din kunds valda foton kommer att visas för dig i motsvarande galleri, markerade med en hjärtikonen.

Heart icon on gallery