Inställningar för försäljning och fakturor

Inställningar för försäljning och fakturor

Saal Digital tar hand om hela försäljningsprocessen helt kostnadsfritt, så att du kan fokusera på din verksamhet. I den här menyn hittar du dock olika alternativ relaterade till försäljnings- och faktureringsprocessen för mer anpassning och kontroll av ditt företag och varumärke.

Sales and bill settings panel

Inställningar för fakturering

Om du vill kan du lägga till din logotyp som ska visas i det övre hörnet av fakturan. På så sätt kommer ditt varumärke att vara närvarande och synligt för dina kunder under kassaprocessen.

Upload image button

Klicka helt enkelt på knappen Ladda upp bild och ladda upp din logotyp med hjälp av de parametrar som har angetts. När bilden har laddats upp kommer den att finnas tillgänglig här.

Logo in bill settings

Du kan ersätta logotypen genom att klicka på Ladda upp bild eller ta bort den genom att klicka på Ta bort. Om du klickar på Redigera bild kan du ställa in den specifika beskärning du vill använda och göra några justeringar om det behövs.

Logo editor

Manuellt frigöra beställningar

Om du vill ha full kontroll över dina beställningar genom att manuellt godkänna varje beställning innan den går i produktion kan du göra detta genom att aktivera det här alternativet.

Manual release orders option

Alla beställningar som dina kunder lagt kommer att visas i panelen Orderhantering och väntar på att du ska godkänna dem manuellt. Du kommer också att få ett e-postmeddelande för varje beställning som görs.

Order management panel with order waiting

Allt du behöver göra är att släppa ordern för produktion för att slutföra den, eller avbryta ordern om det behövs.

Order waiting for approval

Insamling i butik

Om du vill att beställningar ska skickas till en specifik adress i stället för till den destination som kunden valt kan du aktivera det här alternativet. Detta är mycket användbart om du har en fysisk butik eller vill leverera beställningar till dina kunder personligen.

In store collection option

När du har aktiverat det är det bara att fylla i adressen och alla beställningar från dina gallerier och projekt kommer att skickas till denna adress.

Delningsfunktion - Neutral delningslänk

Med det här alternativet kan du skicka delade länkar till dina kunder på ett helt neutralt sätt, utan någon hänvisning till Saal Digital. Alternativet Saal Digital är valt som standard. Det innebär att alla delade länkar till dina gallerier och projekt kommer att ligga under domänen saal-digital.net.
Om du väljer alternativet Photo Portal kommer dina delade länkar att ligga under domänen photo-portal.shop. Detta innebär att dina kunder inte kommer att se någon hänvisning till Saal Digital när de besöker ditt innehåll.

Sharing function

Den här funktionen påverkar allt ditt innehåll, både gallerier och projekt, samt din profilsida.

Gallery with neutral link