Skapa ett klagomål

Hur man skapar ett klagomål

Produktions- och färgtoleranser

Trots våra bästa ansträngningar går det inte att undvika produktions- och tillverkningstoleranser. Toleranser förekommer i varje produktion och är en tillåten avvikelse som uppstår på grund av produktionsprocessen.

Produktionsrelaterade, små färgavvikelser mellan olika material och beställningar kan tyvärr inte helt undvikas. Detta beror på användningen av olika material (väggkonst, affischer, kort, fotoböcker, fotoutskrifter etc.) och olika produktionsmetoder. Alla material skiljer sig åt i sina egenskaper, t.ex. materialets eller ytans vithet, och produktionsmetoderna, maskinerna och bläcket skiljer sig åt. Därför kan man inte jämföra färgresultaten för en väggkonst och ett fotouttryck.

Skapa ett klagomål

Om du vill göra en reklamation om din beställning (till exempel om produkten ser annorlunda ut än ditt projekt, om du inte är nöjd med färgerna, om din produkt är skadad osv.) kan du öppna din beställning här genom att ange din e-postadress och ditt beställningsnummer. Observera att det inte är möjligt att göra ett klagomål per telefon.

Order functions on website

När din beställning har öppnats kan du klicka på knappen Funktioner som ger dig ett antal alternativ. Här hittar du möjligheten att göra ett klagomål. När du klickar på den visas ett fönster med ett formulär som du kan fylla i.

Order complaint form

Det första du måste ange är om klagomålet gäller hela beställningen eller bara vissa artiklar.

Därefter måste du välja om klagomålet gäller produktkvalitet eller transport och leverans.

När det gäller produktkvaliteten måste du välja om det handlar om färger, felaktig bildåtergivning eller skadad produkt.

När det gäller transport/leverans måste du välja om orsaken beror på en skadad produkt eller leverans, eller om produkten ännu inte har levererats.

När du har gjort ditt val kommer du att bli ombedd att lämna relevanta uppgifter och foton. När du har fyllt i alla fält klickar du på Skicka. Vi kommer att undersöka saken i enlighet med detta och kontakta dig så snart som möjligt.