Fotokalendrar som kan hängas på väggen

Där dekoration och organisation möts

Dekoration som ändras varje månad

Dekoration som ändras varje månad

Med fotokalendrar på väggen organiserar du inte bara dina uppgifter och bokar in händelser, du lägger också till ett dynamiskt dekorativt element till varje rum som ger nya intryck varje månad. Våra väggkalendrar är tillverkade av högkvalitativa material och har ett spiralbindningssystem med en hängare som gör att du enkelt kan vända sidorna.

Välj den storlek som passar dig bäst

Hitta den perfekta finishen för dig

photoproduct

Fotografiska kalendrar

Se dina bilder på Crystal Archive DP II fotopapper från Fujifilm, tillgängligt i blankt, matt och silkesfinish. Det här fotopapperet sticker ut genom sin hållbarhet och fantastiska färgåtergivning.

Tryckta kalendrar

Tryckta kalendrar

Digitaltryck gör det lättare för dig att skriva på din kalender då papperet tar upp bläcket utan problem. Välj det du tycker bäst om, från matta ytor till grövre finishar för en naturligare känsla.

Inspireras av vår kollektion!

Välj från ett stort utbud av designer till din kalender

Välj från ett stort utbud av designer till din kalender

Skapa en helt personlig kalender

Välj dina egna färger

Välj dina egna färger

Du kan fritt justera färgerna på texter, bakgrunder, helgdagar och söndagar, samt deras opacitet. På så vis kan du skapa en kalender helt i din stil, och till och med matcha färgerna i dina bilder.

Lägg till allmänna helgdagar och viktiga datum

Lägg till allmänna helgdagar och viktiga datum

I menyn ”Helgdagar” hittar du en lista över helgdagar som är viktiga i landet du valt samt i dess respektive regioner. Helgdagslistan kan lätt justeras och förlängas. Med andra ord kan du ta bort samt lägga till helgdagar, födelsedagar, eller andra viktiga event.

Justera storleken på kalendertabellen

Justera storleken på kalendertabellen

Kalenderns design gör det möjligt att justera storleken på dess tabell i procent. Du kan förminska den så att bilden är i fokus, eller förstora den för att framhäva kalendern och viktiga dagar.

Dela din kalender

Dela din kalender

Du kan dela ditt projekt med vem du vill genom några få klick. Dela med familj eller vänner, så att de kan se din kalender, kommentera den eller göra egna beställningar. Om den ingår i den professionella verksamhet kan du använda den för att sälja direkt till kunder.

Varför ska du köpa från Saal Digital?

Vi är ett professionellt fotolabb med ett brinnande intresse för fotografi. Vi strävar alltid efter att vidareutveckla våra produkter för att kunna nå högre standarder och ge våra kunder vad de önskar. Som en modern tjänsteleverantör online, specialiserar vi oss på högkvalitativa fotoprodukter, inklusive väggkalendrar med foton, skrivbordskalendrar och familjekalendrar.

Ingen tillverkarens logotyp

Ingen tillverkarens logotyp

Ingen av våra produkter innehåller vår logotyp. Du får en helt neutral produkt.

Snabb leverans

Snabb leverans

Du får ditt foto på nolltid. Med produktion på bara några få arbetsdagar blir väntan kort.

Vi garanterar att du blir nöjd

Vi garanterar att du blir nöjd

Att beställa med Saal Digital är stressfritt. Det beror på att din belåtenhet är en viktig del av vår filosofi.

Beställ utan risk

Beställ utan risk

Vi erbjuder dig olika, säkra betalningsmetoder för dina beställningar. Du kan välja att betala med autogiro, kort eller PayPal.

Professionell kvalitet

Professionell kvalitet

Vi tror på att producera högkvalitativa fotoprodukter för att alltid erbjuda dig det bästa. Hos oss är dina bilder väl omhändertagna!

Designa nu
Designa nu