Skapa och designa en fotobok med Saal Digital

Fånga oförglömliga minnen i en fotobok

Gå på en upptäcktsresa och lär dig mer om de olika formaten och yt-finisharna med välkomstkupongen.

Saal Digitals Fotoboks-guide

Lär känna Saal Design-mjukvaran steg för steg med den här guiden - från att öppna programvaran till att beställa fotoboken. Fördjupa dig i Saal Digitals produktvärld och lära känna fotoboken och även de olika konfigurationsalternativen.

 

 

OneMinute Fotoboks-guide

Lär dig hur du snabbt skapar en fotobok med funktionen OneMinute-Fotobok. När du har skapat  den kan du sen göra ändringar och finjustera din bok. Du hittar detta designalternativ i Saal Designs mjukvara och i vår webbshop.

AutoLayout Fotoboks-guide

AutoLayout-funktionen i Saal Digitals mjukvara erbjuder den perfekta blandningen av designfrihet och automatisering för en helt anpassad fotobok. Ta reda på hur AutoLayout-funktionen kan hjälpa dig att designa din.

 

 

Skapa personliga kort

Det finns inget bättre än att överraska dina nära och kära med ett originellt kort. Du kan använda dem till bröllop, första nattvarden, födelsedagar eller helt enkelt som ett tackkort. I dagens video visar vi hur du snabbt kan skapa imponerande kort med Saal Design.

Skapa och formatera personlig text

I den här korta videon visar vi dig hur du kan skapa personlig text med vår Saal Design Mjukvara. Du kommer att lära känna alla funktioner i vårt textverktyg så att du alltid kan hitta exakt vad du letar efter.

Ändra designlinjer

I denna video på en minut visar vi dig hur du kan ändra designlinjerna i vår Saal Design Mjukvara. Du kan välja mellan olika designlinjer och använda alternativen som erbjuds av vårt designlinje-verktyg för att perfekt komplettera din personliga fotobok.

Konfigurera en fotobok i Saal Designs mjukvara

I den här videon förklarar vi hur du konfigurerar en fotobok i mjukvaran Saal Design. Olika formatalternativ och val för omslag och insidor gör att du kan anpassa din fotobok.

Placera text på bokryggen

I den här snabba guiden lär du dig att placera din text på ryggen på din fotobok med bara ett klick med hjälp av mjukvaran Saal Design.

Använd dina egna typsnitt

Även om mjukvaran Saal Design har många typsnitt som är lämpliga för varje tillfälle, vill du ibland använda ditt eget. I den här snabba guiden förklarar vi hur du laddar typsnitt från operativsystemet och tillämpar dem på ditt projekt.

Lär känna våra fotopapper

På Saal Digital kan du välja mellan olika högkvalitativa fotopapper som passar varje projekt. Lär känna de viktigaste funktionerna i den här videon och förvandla ditt foto till ett konstverk!

Jämförelse: Aluminiumplatta och borstad Aluminiumplatta

Att välja rätt yta för dina bilder är avgörande. I den här videon kommer du att lära känna de väsentliga skillnaderna mellan våra aluminiumplattor och våra  borstade aluminiumplattor.

 

 

 

 

 

 

Beställ nu
Beställ nu