Din första fotobok från

180 kr Din upptäcktskupong*: FB834-EXP

Photobook Discovery Voucher
*180 kr kupong för en fotobok, giltig till och med 2022-10-31. Minsta ordervärde 299 kr. Leveranskostnader ingår inte. Får inte kombineras med andra specialerbjudanden eller kuponger. Kan endast lösas in en gång per hushåll.
Vinnare av CHIP PHOTO-VIDEO 12/2021-testet fotoMagazin: Overall rating very good Saal Digital imponerar med en utmärkt bearbetat fotocanvas och skarp tryckning med hög kontrast. Vinnare av CHIP PHOTO-VIDEO 12/2018-testet Testresultat: mycket bra All bra och snabb frakt Saal övertygar med sin exemplariska kvalitet De framkallade bilderna visade till och med de minsta detaljerna med överlägsen tydlighet och övertygade med deras färgåtergivning Saal Digital vinner extra poäng genom för de utmärkta kontrasterna och noggranna efterbehandlingen. Kvaliteten på fotoböckerna är den bästa vi någonsin har sett.

Den högkvalitativa Fotoboken från Saal Digital

En översikt över höjdpunkterna

 • Matt eller blank yta
 • Layflat-bindning
 • Ingen tillverkarlogotyp
 • 100% tillfredsställelsesgaranti
 • Klar för leverans inom ungefär 1-2 arbetsdagar

Upptäcktskupongen

Gör din upptäckt 

 • Lär känna nya format - du kan välja mellan 11 olika format
 • Upptäck Fotoboken   med matt och blank yta som kan kombineras efter behov för omslaget och insidan.
 • Tack vare LayFlat-bindningen kan du placera panoramabilder över sidorna utan att förlora några viktiga element i mitten.
 • Kupongen kan lösas in en gång för varje hushåll, även om du redan har beställt en fotobok eller annan produkt från Saal Digital.
 • Observera att kupongen inte kan kombineras med andra kampanjer

Hur löser jag in Fotobokskupongen?

Steg för steg till fotoboken

Ladda ned den kostnadsfria mjukvaran och konfigurera din drömbok: till exempel omslag, format eller förväntat antal sidor.

I nästa steg designar du din fotobok enligt dina idéer: lägg till egna bilder, ramar eller bakgrunder och individualisera med effekter, filter och andra funktioner. Slutligen, kolla ditt projekt med hjälp av informationen i mjukvaran. Är du nöjd? Slutför då beställningsprocessen.

När du har angett dina orderdata visas ett inmatningsfält för din kupongkod i nästa steg. Ange fotobokskupongen i det avsedda utrymmet och placera din beställning. Kupongvärdet dras direkt från det totala beloppet.

photobook giftbox

Den kostnadsfria Saal Design Mjukvaran

Saal Designs Mjukvara

Upptäck den stora mängden designmöjligheter i den kostnadsfria Saal Design Mjukvaran. Du kan enkelt anpassa din fotoprodukt med hjälp av bakgrunder, ramar, clipart och effekter. Du kan också lägga till och redigera texter för att göra dina fotoprodukter ännu mer unika.

Nedladdning och Installation

Vår Saal Design-mjukvara kan laddas ned här kostnadsfritt. Nedladdningen startar automatiskt. Du kan även hitta information om hur du installerar mjukvaran på samma sida. Kupongen kan lösas in i slutet av beställningsprocessen i mjukvaran.

Fotobok Videoguide

Hur skapar jag en fotobok med Saal Design-mjukvaran?

Med denna videoguide kommer du att lära känna Saal Designs Mjukvara- från att öppna mjukvaran till att beställa fotoboken. Upptäck Saal Digitals produktvärld och de många konfigurations- och designmöjligheterna som finns tillgängliga för fotoboken. Steg för steg presenteras och förklaras designerns olika funktioner med hjälp av exempel, ända fram till att beställa din fotobok.

Dina fördelar hos Saal Digital

Uppfyller höga krav – kvalitet och leveranstid

Vi har satt upp de allra högsta målen för oss själva: bäst kvalitet och utmärkt service. Snabb produktion, korta leveranstider och högst kvalitet är de egenskaper som gör Saal Digital speciellt. Detta bekräftas också av många kundomdömen och tester gjorda av olika tidskrifter. Dina produkter är oftast redo att skickas inom en till två arbetsdagar. Du kan när som helst se våra aktuella leveranstider online i realtid.

Betalning och leverans

Förhållandet mellan pris och prestanda hos Saal Digital är oslagbart. Alla erbjudna betalningsmetoder är bekväma och säkra. Dessutom levereras alla beställningar av pålitliga fraktpartners.

Vårt löfte till dig

Din tillfredsställelse med våra produkter och tjänster är den viktigaste komponenten i vår företagsfilosofi.

Därför garanterar vi:

 • hög kvalitet på våra fotoprodukter
 • klar för leverans inom 1-2 arbetsdagar
 • säker betalning med PayPal eller kreditkort
 • utan omvägar, direkt från tillverkaren, Saal Digital

Om du inte är nöjd med fotoprodukten, hjälper våra medarbetare dig omedelbart och hittar en tillfredsställande och snabb lösning tillsammans med dig, vare sig det är via telefon, e-post eller livechatt.

Designa nu
Designa nu